Biolicious

ALPY neemt dit jaar opnieuw deel aan Biolicious, de consumentenbeurs voor iedereen met een actieve interesse in bio-, eco-, natuurlijke, duurzame en groene producten én een gezonde levensstijl. Bezoekers krijgen er een perfect overzicht van het huidige marktaanbod en de laatste nieuwtjes. Met een uitgebreid programma van workshops en lezingen kan iedereen naar eigen interesse zijn dag invullen. Wees er bij op zaterdag 29 en zondag 30 oktober in Waagnatie Antwerpen van 10 tot 18 uur!

ALPY zal er naast bekende bergproducten haar nieuw project over biologische en pesticidenvrije landbouw voorstellen. Je kan er ook kennis maken met onze Spaanse vrijwilligers en hen alle vragen stellen omtrent permacultuur, hernieuwbare energie en Europees vrijwilligerswerk.

En … aan onze stand kan je ook deelnemen aan een wedstrijd waarbij je leuke ecologische gadgets, tijdschriften, natuurboeken, workshops, DVD’s en zelfs een reis kan winnen! Een kortingskaart vind je in onze nieuwsbrief en op onze facebookpagina.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s