Peterschap in Zwitserland

Alpenkoeien bij Familie Etter in Sent

Voor een peterschap van een koe bij de boerderij Bain Tschern betaal je 320€ per jaar. ALPY is op zoek naar peters of meters die een koe in groep willen adopteren. Voor 60€ per jaar word je dan peter of meter van een koe. Je kan dan op eigen houtje een bezoek brengen aan je koe, de koe melken en de verse melk proeven. Je krijgt ook 1 kg kaas mee naar huis, alsook een persoonlijk attest en een foto als herinnering.

Ken je een dierenliefhebber die niets liever wil dan dat koeien een zomer lang op de Alpenweiden kunnen grazen? Verras hem/haar dan met een uniek cadeau: een peterschap over een Zwitserse Alpenkoe voor 60€ voor één jaar! Bestellen doe je via alpyvzw@telenet.be.

Meer informatie over de koeien en de familie: http://www.kalbtaufe.ch/Angebote/Kuh-Miete

Alpenkoeien bij Familie Roffler-Gubelmann in Klosters

Voor een peterschap via de organisatie Alpspektakel betaal je normaal 412€. Daarin zit 10 kilo alpenkaas, een bezoek aan de Alpenkoe onder begeleiding van de boer en boerin en een overnachting op de boerderij voor één persoon (incl. maaltijden).

ALPY heeft met de organisatie Alpspektakel een overeenkomst gesloten om een peterschap over een koe te verkrijgen aan 500€ voor een groep van 5 personen. Elke persoon kan dan op individuele basis een bezoek brengen aan de alpenkoe (zonder overnachting) en krijgt 2 kilogram kaas mee naar huis. Bovendien krijg je een foto van je Alpenkoe!

Ken je een dierenliefhebber die niets liever wil dan dat koeien een zomer lang op de Alpenweiden kunnen grazen? Verras hem/haar dan met een uniek cadeau: een peterschap over een Zwitserse Alpenkoe voor 100€ per Alpenzomer! Bestellen doe je via alpyvzw@telenet.be. Leden van ALPY vzw krijgen 30% korting.

Momenteel zijn volgend koeien nog op zoek naar een peter of meter!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ze zijn allen eigendom van de familie Roffler-Gubelmann in Klosters (Zwitserland). Klosters ligt in het landelijk gebleven deel van het Prättigau (Graubünden) en staat met zijn romantische dorpssfeer in grote tegenstelling tot de in de onmiddellijke nabijheid gelegen Alpenmetropool Davos. Bezoek de website van Klosters voor meer informatie.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s