Grande Traversata delle Alpi

In 2004 maakte Ignace Fermont zijn eerste trektocht langs de Grande Traversata delle Alpi (GTA). Een week lang trok hij van Walserdorp naar Walserdorp, tot aan de voet van de Monte Rosa. Sindsdien maakt hij jaarlijks een vervolg aan dit GTA-avontuur. Via zijn website wil hij zijn enthousiasme voor de GTA en voor de bergen van Piemonte met je delen.

Ignace houdt het niet bij wandelen alleen. Hij schrijft er ook over. De voorbije jaren verschenen zijn artikels over de GTA in de tijdschriften Bergen Magazine en Op Weg. Vanaf nu kan je die artikels downloaden op zijn website. Voorts publiceerde hij in 2000 een wandelgids over de Belgische Ardennen en werkte hij mee aan wandelgidsen over het Hageland, het Dijleland en de Oostenrijkse Alpen.

Deze zomer loopt Ignace de laatste etappes van de GTA. Dit najaar presenteert hij dan ook zijn mooiste ervaringen en fotografie op de ALPY-infodag over de Italiaanse Alpen. Wil je op de hoogte gebracht worden van deze lezing? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s