Nieuwe ALPY publicatie: ecologie in de bergen!

Brochure Ecologie in de BergenALPY werd geselecteerd als partner in het EVS project “Youth Sustainopreneurs: Active Citizenship through Wind and Sunshine”, een korte termijn project dat plaats vond van 1/05 tot 30/06/2015 in Ostritsa in het natuurpark Rusenski Iom in Bulgarije. Er namen 16 vrijwilligers deel uit 4 verschillende landen: België, Kroatië, Groot Brittanië en Spanje. De vrijwilligers zouden er werken rond ecologisch bouwen en hernieuwbare energie. Het project werd gefinancierd binnen het Erasmus+ programma. ALPY selecteerde 4 vrijwilligers tussen 18 en 30 jaar oud: Bert, Annelies, Thomas en Wim. De activiteiten die aan bod kwamen voldeden niet volledig aan de verwachtingen, maar ondanks de teleurstellingen werd het voor de meerderheid een mooie en leerrijke ervaring. In deze brochure krijg je het verhaal van de vrijwilligers te lezen.

Inhoud: 24 pagina’s met foto’s en algemene informatie over het natuurpark en het dagelijks leven, ecologisch bouwen, permacultuur en recyclage. Prijs: 6€/stuk incl. verzending binnen België.

Door deze brochure te bestellen draag je bij aan de jongerenwerking van ALPY vzw. De bestelling is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op het ALPY-rekeningnummer: IBAN: BE42 001 6385585 54 BIC: GEBABEBB met vermelding “publicatie ecologie”.

ALPY-leden kunnen deze brochure gratis downloaden op de ledenpagina. Wil je meerdere exemplaren bestellen of je exemplaar afhalen, contacteer ons dan voor een prijsofferte via alpyvzw@telenet.be.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s