Ontdek de Pyreneeën met Ton Joosten

Fotoboek Ton JoostenDe vallei van de Bethmale is een parel in de Pyreneeën, één van de 18 valleien in de Couserans, het Westelijk deel van Ariège. Ayet is het hoogste dorp in de vallei, een verloren hoek ver weg van commercie en lawaai. Een authentiek dorp met uitzicht op de bergen. Bij mooi weer zie je Spanje in de verte. Schrijver en fotograaf Ton Joosten woont en verkent deze streek al meer dan een half leven lang. Als wandelaar legde hij zijn ervaringen vast in een adembenemend fotoboek. Kleurrijke beelden van alle seizoenen wisselen elkaar af. Hoofdpersonage is het Bethmale-meer, sprookjesachtig mooi, omgeven met bergen en soms stokoude bomen. Een meer en streek die bekoren en uitnodigen voor korte en lange wandelingen, voor stilte en rust.

Het nieuwe fotoboek van Ton Joosten is te koop op de ALPY-stand op de Fiets- en Wandelbeurs, voor ALPY-leden aan 22 euro ipv 27,90 euro. Een unieke kans voor wie van de bergen houdt!

En ook de wandelweken van Ton Joosten staan online. ALPY-leden krijgen ook dit jaar een korting van 5% op dit aanbod. Eén van onze leden kan het alvast aanbevelen en schreef er een artikel over in het magazine Op Weg. ALPY-leden kunnen dit artikel lezen op de ledenpagina.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s