FIETS EN WANDELBEURS

Ook fan van actieve vakanties, vol fiets- of wandelavontuur? Op zoek naar een geschikte route of bestemming? Naar de juiste schoenen, rugzak, tent of fiets? Antwoorden vind je ongetwijfeld op de vijfde editie van de Fiets en Wandelbeurs. Ontdek het uitgebreide aanbod van toeristische diensten en reisorganisaties. Leg al je vragen voor aan ervaren fietsers en wandelaars. Volg een workshop vol praktische tips of laat je tijdens een lezing meeslepen naar alle uithoeken van Europa en de wereld. Op een groot fietsparcours kan je e-bikes, trekkersfietsen, mountainbikes en tandems uittesten. Via een parcours vol uitdagingen kan je een reis naar Spanje winnen.

De ALPY-stand vind je in het verzamelpaviljoen op nummer: 1.C.79a. Je kan er informatie krijgen over alle aspecten van duurzame ontwikkeling in de Alpen en Pyreneeën en over vrijwilligerswerk en opleidingen in de bergen. ALPY-leden kunnen aan deze stand een mooie korting krijgen op verschillende publicaties, waaronder ook het nieuwe fotoboek over de Pyreneeën van Ton Joosten.

Wanneer: zaterdag 27 en zondag 28 februari 2016, van 10u tot 17u.
Waar: in Antwerp Expo.
Tickets: Leden van ALPY kunnen in de webshop tickets kopen aan € 6 ipv € 9,5. Bovendien zal ALPY eind januari 5 vrijkaarten verloten onder haar leden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s