Zonder auto de bergen in!

Niet alleen in Vlaanderen, maar in heel Europa is duurzame mobiliteit belangrijk. Jaarlijks trekken duizenden Vlamingen naar de Alpen of Pyreneeën, dit heeft een enorme impact op de leefbaarheid in deze berggebieden. ALPY zet daarom net zoals vorig jaar een campagne op over ecotoerisme en het gebruik van zachte mobiliteit in de Alpen en Pyreneeën. Deze campagne kadert in de Week van de Mobiliteit.

We nodigen iedereen uit om een autoloze uitstap in de bergen te realiseren en de ervaringen met ons te delen zodat wij deze kunnen bundelen tot een praktische gids “Anders de bergen in”. Op die manier kan jouw bijdrage ook anderen inspireren tot gebruik van groen transport en blijven de bergen leefbaar voor toekomstige generaties.

Wil je deelnemen aan deze campagne? Verplaats je dan zonder wagen naar je favoriete bestemming in de Alpen of Pyreneeën en maak daar een mooie uitstap waarbij je gebruik maakt van het openbaar vervoer, ski’s, sneeuwschoenen, parapenten,…  Noteer tijdens je reis al je ervaringen en deel dit met ons via dit formulier! Jouw bijdrage moet ons ten laatste op 1 september bereiken. De digitale gids zal beschikbaar zijn vanaf 22 september.

Met jouw inzending kan je bovendien een mooie prijs winnen!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s