ALPINE POWER – Step by step together

Ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van CIPRA, kan je via meerdaagse trektochten tussen de verschillende Alpenlanden de Alpen ontdekken en kennis maken met verschillende CIPRA-teams. De Alpenweek van Poschiavo (CH) springt hierbij meteen in het oog.

Het startschot wordt in juli in Slovenië gegeven. De Sloveense trektocht wordt gevolgd door evenementen van telkens drie dagen in Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein en Duitsland. Trouw aan hun motto “Leven in de Alpen”, leiden de plaatselijke CIPRA-groepen liefhebbers van trektochten door de Alpen. Onderweg vertellen ze over de streek waar ze doorheen trekken, over de Alpen in het algemeen, en over de projecten van CIPRA-verenigingen.

De wandeling doorheen de Alpen “Alpine Power” wordt georganiseerd in het kader van de zestigste verjaardag van CIPRA en is voor iedereen toegankelijk. De routes hebben verschillende moeilijkheidsgraden, maar vereisen over het algemeen sowieso een goede conditie. Meer informatie op: http://www.cipra.org/en/60-years/alpine-power

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s