Nieuw ledenvoordeel!

Leden van ALPY vzw ontvangen in 2012 10% korting bij een inschrijving voor “Broedplaats in de Bergen”.

De Broedplaats is een midweek, weekend of week waar tijd en ruimte is voor diepgang, synergie en kruisbestuiving. Om tot inzicht te komen, of op krachten. Om je idee geboren te laten worden of aan te scherpen. Om te inspireren of geïnspireerd te worden. Over je werk, over je leven, alleen of samen. De Broedplaats is voor gretige, nieuwsgierige, zich ontwikkelende mensen en organisaties die regelmatig bezig zijn met het ontwikkelen van hun persoon of organisatie.

De kracht van de Broedplaats is het programmaloze. Dit daagt je de uit te vertrouwen op wat zich ontvouwt in de ontmoeting en verbinding met de inspirerende omgeving en andere deelnemers. De inhoud van de dagen wordt daardoor mede bepaald door deelnemers zelf. Je ijkt je vragen, je ideeën en inzichten in voortdurende wisselwerking.

Marcelle en Maria bieden variabele werk- en begeleidingsvormen aan, afhankelijk van de locatie. Ook wordt aan deelnemers van tevoren gevraagd om inspiratiebronnen door te geven zodat deze verzameld kunnen worden als extra aanbod. Je blijft ten alle tijden vrij om hier gebruik van te maken. Niets moet.

De Broedplaats gaat altijd door op locaties waar de natuur groter is dan onszelf, waardoor ‘broeden’ nog meer ruimte en diepgang krijgt.

De volgende Broedplaats is van 2 tot 8 juni 2012 in de Franse of Zwitserse Alpen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Eén week, 2 hutten. Tijd is voor lezen, schrijven, mijmeren, gesprekken wandelen met een professionele gids of andere werkvormen.

Kostprijs:

750€ incl. maaltijden en logies (transport wordt onderling geregeld, reisverzekering niet inbegrepen) 675€ voor leden van ALPY vzw

Andere partnerorganisaties die voordelen aanbieden voor ALPY-leden: AltiplanoBooks, KBF, Le Petit Refuge, Wijnweek, Gutesaussudtirol.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s