Smaakatelier wat is dat?

ALPY vzw verklaarde in haar statuten biologische, artisanale en artistieke producten uit de Alpen en Pyreneeën te verspreiden en de niet-bergbewoners erover te informeren. Voor consumenten vormen de bergen een beeld van puurheid en traditie. Producten uit de bergen worden beschouwd als producten die bijdragen aan het milieu en de lokale economie, aan de cultuur en het onderhoud van de waardevolle landschappen. Door deze producten te promoten wenst ALPY dan ook lokale economieën te ondersteunen met leefbare bergregio’s en een duurzame samenleving als doel.

Om niet-bergbewoners te laten kennis maken met deze producten organiseert ALPY een eerste smaakatelier op 27 september in restaurant De Karper in Machelen (Zulte). Inschrijving is verplicht en is mogelijk tot 18 september! Elke deelnemer gaat naar huis met een gevulde maag, het recentste nummer van Bergen Magazine en een informatiepakket over Zuid-Tirol. Bovendien maak je kans om een pakket vol streekproducten te winnen!

Voor wie zich niet graag laat verrassen zetten we op onze website uiteen wat een smaakatelier juist inhoudt.

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s